Name It

 

Name It is een koploper als het gaat over de combinatie van mooie betaalbare kinderkleding en een topkwaliteit!

 
Als mensen bij ons in de winkel komen dan zijn ze altijd heel verbaasd dat Name It Deens is en niet Nederlands. Name It maakt deel uit van de Bestseller groep en is daarmee één van de grootste bedrijven in heel Denemarken.
 
Één van de dingen waar Name It heel gekend voor is is denim. Vooral de jeansbroeken en dan voornamelijk de skinny jeansbroeken, daar blijf je gewoon voor terugkomen als je deze 1 keer hebt aangekocht. 
 
Name It wil ook dat kleding gemakkelijk aan zit, daarom zal je dan ook bij alle onderstukken zoals shorts, broeken, rokjes, ... een verstelbare taille zien. De rekkertjes zorgen ervoor dat de taille kan afgesteld worden op elke maat, lengte en bouw.
 
De collectie van Name It is gigantisch (zo ongeveer een 3000 stijlen per seizoen) maar bij Hejsan Hoppsan kiezen we altijd met de focus op het gebruik van "organic cotton" en zachte soepele stoffen.
Wij koper steeds stijlen uit de collecties van de MINI (2 tot en met 7 jaar), KIDS (6 tot en met 14 jaar) en af en toe ook LMTD (van 10 tot en met 16 jaar)
Geen producten gevonden...