Maxomorra Tanktop met appel print - LAATSTE MAAT 86/92

€17,90 €12,53
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

- LAATSTE MAAT 86/92

Het Zweedse merk Maxomorra is echt geschreven op het lijf van kinderen die heerlijk willen spelen en zich niets willen aantrekken van een beetje vuil te worden. Door het gebruik van organisch katoen zitten de kleren heerlijk aan. De toffe prints geven het voor kinderen een extra bonus; dieren, vervoersmiddelen, fruit, ... niets is voor Maxomorra te gek.

De donkere winters krijgen zonder twijfel extra kleur met de fleurige kleding van Maxomorra.

Maar hoe combineer je die felle prints? Wel alle t-shirts, truien en tanktops zijn perfect te combineren met een jeansbroek, jeansshort, jeansrok of een andere onderstuk in een neutrale kleur. Of je kan ook all the way gaan en van top tot teen gekleed gaan in dezelfde print. Het is maar wat je kind verkiest.

Let op want Maxomorra valt ruim. Ze werken met dubbele maten waarbij het kledingstuk altijd naar de grootste maat gaat tailleren (en dan nog ruim uitvalt). Is je kindje bvb 100cm, dan zal maat 98/104 nog ruimschoots groot genoeg zijn. Groter bestellen raden we af.

Niet onbelangrijk is dat Maxomorra haar collecties produceert met de allergrootste zorg voor comfort, kleurgebruik en kwaliteit voor de kinderen die het dragen. Alle kleding is GOTS gecertificeerd: dit betekent dat het gemaakt is van biologisch katoen, veilig geverfd voor mens en milieu en dat het op een duurzame manier wordt geproduceerd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen