Over ons

Hejsan Hoppsan is ontstaan uit twee grote liefdes: onze kinderen en Scandinavië.

Voor ons is het belangrijk om voor onze kinderen kleren te vinden die comfortabel zitten en die vooral heel vuil mogen worden. Bovendien moet de kleding duurzaam zijn - kleren die er telkens als nieuw uitzien als ze uit de wasmachine komen. Die kwaliteit vind je terug in Scandinavië en telkens als we op reis gaan, keert er een koffer vol kleding terug mee.

We hopen dan ook dat jullie, net zoals wij, snel verliefd zullen worden op de topkwaliteit, leuke prints en de zachte materialen van deze kledij.

Wij bieden:

  • Scandinavische topproducten aan betaalbare prijzen
  • Merken zoals bvb. Danefae, Name It, Maxomorra en Villervalla (en er komen er elk seizoen bij)
  • Een klantgerichte service
  • Vrolijkheid 

Ondertussen bieden we zelfs ook al een kleine selectie volwassenen kleding aan met uiteraard dezelfde kenmerken ;-). Zo kun je zelfs als volwassenen je innerlijke Pippi Langkous tevoorschijn toveren. 

Ons team

Anouk en Ben

Al meer dan tien jaar getrouwd en ondertussen met drie kinderen: samen zijn wij Hejsan Hoppsan. Anouk is de creatieve duizendpoot van HH, Ben de stille motor achter de website. Een perfecte combinatie van creativiteit en techniciteit.

Over Elkaar

Ben is mijn rots in de branding, als mijn gedachten tegen lichtsnelheid razen is hij degene die mijn ideeën aan de werkelijkheid toets. Hij is de stuwende kracht achter de website en daarnaast maakt hij ook nog veel tijd voor zijn kinderen - het is nooit teveel om hem iets te vragen.” - Anouk over Ben

Anouk heeft een ongelofelijke creatieve drive en weet exact waar ze naartoe wil. Soms stormen de ideeën door haar hoofd en heb ik wat moeite om bij te houden, maar zelf verliest ze haar focus nooit. Hejsan Hoppsan is voor haar een uitlaatklep om te doen wat ze graag doet: creatief bezig zijn en tegelijkertijd zich storten op kleding voor kinderen.” - Ben over Anouk