Algemene voorwaarden

TIJDENS ONZE TOTALE UITVERKOOP ZULLEN ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN AANGEPAST WORDEN!

DE VERKOPER

De webshop https://hejsan.be is eigendom van Hejsan Hoppsan gcv, Statielei 58, 2640 Mortsel. Ons BTW nummer is BE0675716054. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer +32 486 113 863 of per email op [email protected].

ALGEMEEN

De algemene voorwaarden van Hejsan Hoppsan gcv zijn van toepassing op alle leveringen. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden. U bent ook verplicht deze algemene voorwaarden te lezen en te aanvaarden tijdens het plaatsen van een bestelling op onze website.

LEVERINGSVOORWAARDEN

Wij leveren in België en in Nederland.

Voor België kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Gratis afhaling van uw bestelling in de Hejsan Hoppsan winkel (Statielei 58 - 2640 Mortsel) op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10u30 tot 17u30*
  • Gratis afhaling van uw bestelling in Merksem (enkel na afspraak)*
  • Levering aan een BPost Service Point: €6 (gratis voor een bestelling vanaf €70,00) 
  • Levering aan huis met Bpost: €8 (gratis voor een bestelling vanaf €100,00) 

Voor Nederland leveren wij met Bpost aan huis voor €10 (gratis voor een bestelling vanaf €150,00).

Let wel! We zijn momenteel volop aan het uitverkopen! Concreet wil dat zeggen dat door de drukte jouw levering iets langer op zich kan laten wachten! We doen ons uiterste best om de bestelling binnen de 10 werkdagen te verwerken en verzenden. Wij kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen die veroorzaakt worden door de bezorger of door vakantieperiodes.

BETALINGEN EN PRIJZEN

Betalingen kunnen gebeuren op de volgende manieren:

  • Per overschrijving op rekening BE85 7360 3597 1506 (KREDBEBB) op naam van Hejsan Hoppsan gcv, Statielei 58, 2640 Mortsel.
  • Online via Mollie (Bancontact, credit card en iDEAL)

Alle prijzen op de website van Hejsan Hoppsan gcv zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. Wij behouden het recht om te allen tijde onze prijzen aan te passen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten; Hejsan Hoppsan gcv kan niet aansprakelijk gehouden worden voor de gevolgen van druk- en zetfouten.

Bestellingen die per overschrijving betaald worden en waarvoor we na vijf dagen nog geen betaling hebben ontvangen, worden geannuleerd en de producten opnieuw te koop aangeboden.

Bestellingen waarvoor de betaling niet automatisch is doorgegaan, krijgen een mailtje met de vraag om over te schrijven/opnieuw te proberen. Indien er na 24u geen reactie op deze mail komt zal het systeem deze bestelling automatisch annuleren.

ONTBREKENDE STUKS IN JOUW BESTELLING

Omdat heel onze winkel manueel door 1 persoon wordt gerund kan het al eens gebeuren dat er stuks foutief in de stock zaten, gestolen werden, verkeerd gelegd werden, ... . Bijgevolg kunnen deze dus niet geleverd worden. In dat geval sturen we u een mail welke stuks niet geleverd gaan kunnen worden en brengen we de terugbetaling van deze stuks in orde.

RUILEN EN RETOURNEREN

LET OP!

WIJ VERKOPEN UIT - dat houdt in dat wij uw stuks NIET meer geretourneerd of geruild kunnen worden!