Algemene voorwaarden

DE VERKOPER

De webshop https://hejsan.be is eigendom van Hejsan Hoppsan gcv, Statielei 58, 2640 Mortsel. Ons BTW nummer is BE0675716054. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer +32 486 113 863 of per email op [email protected].

ALGEMEEN

De algemene voorwaarden van Hejsan Hoppsan gcv zijn van toepassing op alle leveringen. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden. U bent ook verplicht deze algemene voorwaarden te lezen en te aanvaarden tijdens het plaatsen van een bestelling op onze website.

LEVERINGSVOORWAARDEN

Wij leveren in België en in Nederland.

Voor België kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • Gratis afhaling van uw bestelling in de Hejsan Hoppsan winkel (Statielei 58 - 2640 Mortsel) van woensdag tot en met zaterdag van 10u30 tot 17u30
 • Gratis afhaling van uw bestelling in Merksem (enkel na afspraak)
 • Levering aan een BPost Service Point: €4 (gratis voor een bestelling vanaf €60,00) 
 • Levering aan huis met Bpost: €6 (gratis voor een bestelling vanaf €75,00) 

Voor Nederland leveren wij met Bpost aan huis voor €8 (gratis voor een bestelling vanaf €100,00). Wij doen altijd ons best om leveringen zo snel mogelijk bij de klant te krijgen. Wij kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen die veroorzaakt worden door de bezorger of door vakantieperiodes.

Let wel! Koop je iets of zit er in jouw bestelling iets uit de prømø (de stukken met korting) dan kan de levering 5 tot 10 werkdagen bedragen. Omdat wij een beperkte stockageruimte hebben in de winkel, liggen de "prømø" stuks in een externe opslagruimte. Hierdoor duurt het iets langer om deze stukken tot in de winkel te krijgen voor verzending.

BETALINGEN EN PRIJZEN

Betalingen kunnen gebeuren op de volgende manieren:

 • Per overschrijving op rekening BE85 7360 3597 1506 (KREDBEBB) op naam van Hejsan Hoppsan gcv, Statielei 58, 2640 Mortsel.
 • Online via Mollie (Bancontact, credit card, iDEAL, en paypal)

Alle prijzen op de website van Hejsan Hoppsan gcv zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. Wij behouden het recht om te allen tijde onze prijzen aan te passen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten; Hejsan Hoppsan gcv kan niet aansprakelijk gehouden worden voor de gevolgen van druk- en zetfouten.

Bestellingen die per overschrijving betaald worden en waarvoor we na vijf dagen nog geen betaling hebben ontvangen, worden geannuleerd en de producten opnieuw te koop aangeboden.

Bestellingen waarvoor de betaling niet automatisch is doorgegaan, krijgen een mailtje met de vraag om over te schrijven/opnieuw te proberen. Indien er na 24u geen reactie op deze mail komt zal het systeem deze bestelling automatisch annuleren.

RUILEN EN RETOURNEREN

Wij besteden veel tijd aan de omschrijving en foto's van onze producten. Indien je echter niet tevreden bent over een artikel kun je deze zonder reden omruilen binnen 14 dagen. Na deze 14 dagen wordt de aankoop als definitief beschouwd en kan het artikel dus ook niet meer geretourneerd worden.

LET OP!

*Is het artikel uit onze PRØMØ kan deze wel geretourneerd worden (volgens onderstaande voorwaarden) maar zullen wij enkel terugbetalen in de vorm van een voucher.

Indien u een artikel wilt retourneren, dient u binnen de 14 dagen na aankoop eerst een e-mail te sturen naar [email protected]hejsan.be met de vermelding van:

 • uw naam
 • het nummer van de bestelling
 • het artikel dat u wilt retourneren
 • de gegevens van uw bankrekening
 • eventuele reden van retour (niet verplicht)

Wanneer u dan van ons een antwoord heeft gekregen, stuurt u de artikels op naar het retouradres:

Hejsan Hoppsan gcv
Statielei 58
2640 Mortsel

Hou bij het retourneren rekening met de volgende punten:

 • Het bedrag van de retour wordt binnen de 14 dagen op uw rekening gestort.
 • De artikelen dienen in perfecte staat te zijn, ongedragen en voorzien van het oorspronkelijke label.
 • De portkosten van de retour zijn voor rekening van de klant.
 • Indien u het artikel wenst om te ruilen voor een andere maat is dit ook mogelijk, zolang de voorraad dit toelaat. Gelieve dit dan te vermelden in uw oorspronkelijke email.
 • Artikels die gekocht zijn tijdens de solden kunnen enkel omgeruild worden voor een waardebon.
 • Retourzendingen die niet voldoende gefrankeerd zijn worden niet aangenomen.